Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoliko para (nekoliko miliona) treba da se renovira Dom Kulture u Lukavcu koji su napravile vlasti i narod prošle nam države E sad koliko treba ostatku BH?
Ljudi koji su čitali i čitaju knjige su uglavnom kulturni a od tog novca sumnjam da će se kupiti bar jedna knjiga
Daj pustite šuplju priču, bolje da se posvetite čitanju knjiga jer je to izgleda većini nepoznato, a za to nije potreban novac
ako bude S.Vlaisavljević glavna za raspodjelu ode to sve gdje su pristalice legitimnog NA ŽALOST
Glavno da mostarsko kazalište ne oskudijeva.....
Dobra ova gospoja sa slike.
Gospodo gradovi koji imaju poluprazno narodno pozoriste ne trebaju investitati u bosnjacka,srpska i hrvatska kazalista.Potencirajte mlade ljude koji skupa sviraju u Pavarotiju ili se druze u glumackim udruzenjima.
a najvažnija stavka da te progura gazda Dragan, odnosno da naredi trojki da vas izglasaju
osnovni kriterij je da projekat ima H predznak, ostalima ce zapasti mrvice.
kad ce se uselit u muzicku skolu na Musali u Mostaru koja zjapi prazna a obnavljana prije 15 godina