Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki čovjek, sjajan umjetnik i iskreni prijatelj Sarajeva i naše domovine Bosne i Hercegovine.
Šerbedžija je veliki čovjek!
svi su znali da ce rat, samo izetbegovic izgleda nije
Znao je izetbegović stariji ali nije htio da nam javi jer nije bio naš već dio UZP iz Beograda i zato je bio uspješan u razbijanju BiH! Sin je naravno to samo nastavio u miru nakon rata! Ako ovo ne znamo znači ne znamo ni šta nam se dešavalo i zato i danas lutamo ko guske u magli!
Kao I Zelenski....jos uvijek se sjetim mudrih rijeci....kako to da Amerika zna da ce Rusi napasti a mi ne
Stara dobr vremena,danas je ovo sve ne stvarno,sve je plastično,neukusno.Vidite da je ista publika,za Cajke,Turbo Folk,Rock itd.Sve ista publika!Izgubio se okus za prave stvari.
Koliko se ja sjecam, bio si ti Rade i kad su zapucali sa Hollidaya.
Bio je pored mene na protestima ispred Holiday Inn-a kada su nam meci zviždali iznad glava!