Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
B000000kira tjesk000ba natjer0la u trezor
Izmetbegovica tjesk0ba natjer0la u trez0r
Vječite muke klixovaca : Ne vide se pantalone, a brada duga, jel' vehabija ili filozof našeg Druga?
jeli Marx ili je Muhamed? :)))
Kad sam prvi put nakon rata otišao na planinarenje Trebevićem, u povratku u prvom redu kuća gore u šumi, vidim brade to pupka. Noge mi se odsjekle. Đe me đavo navrati, pomislim. Ja pored jedne kuće, kad on viknu: Selam alejk. U životu mi draži selam nije bio.
Ne vjerujem da je vecina komentara o bradi. Zasto ste tako plitki? Ccc usput dobro mu stoji :)
ovom 24 godisnjaku brada ko u popa
Dobar ovaj Hercegbosanac.
Morali bismo pitati Kurtza koliko on prima za bradu.
Koliko u nas ima akademskih građana, otkako je ovih fakulteta po mjesnim zajednicama, a koji ne bi razumjeli ni Čopićevo djelo doživljaji mačka toše...
Safet iz Tesnja koji studira u Sarajevu, nedavno je primljen u Hrvatsko književno društvo kao najmlađi član, shodno rezultatima postignutim u razvoju književnosti u Republici Hrvatskoj... meni ovdje nesto ne stima! Na kojem jeziku to Safet pise? Hrvatskom?
@stefandz, eto koji to ti jezik govoriš kad ti se kaže na hrvatskom sve razumiješ, jel onda ti grčki možda govoriš...
@_ja_ Koja je razlika izmedju hrvatskog, srpskog i bosanskog jezika? Posto ste vi strucnjak za jezike, volio bih da mi to malo pojasnite. Zahvaljujem!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muslimani izgleda nisu nista korisno sposobni uraditi u vlastitoj zemlji. Od knjizevnika do muzicara. Pa i sporta, eno Dzumhur procvjetao tek nakon sto se preselio u Beograd. A uvijek puna usta neke nadmenosti i toga kako niko bolji od vas nije. Poklopite se usima bijedo. SRB i HR su daleko od uredjenih drzava, ali su za vas zapad u svakok smislu.
@arjuTOKINGtumi, srbi i hrvati pokušali spasiti što se spasiti da, 😀😀😀 zezam ja tebe bolan, nemoj se ti samo sekirat, napravit će nama drugi državu ako mi ne znamo.
ma ove ustaše ,nas mrze..u P:M oni su nas kljali..hahahah bjedo balijska
Klix nije trebao objaviti sliku ovog mladića primitivcima sa foruma koji čovjeka mjere i vrednuju po tome kako izgleda, a ne po tome šta zna i šta radi. Nikad se neću moći Bogu zahvaliti što mi je dao da izađem iz rupe zvane Balkan.
@kraftwerk Pa i izgleda ljudski ko muškarac, a nije ko žena kak'a glatka golobrada.
Pravi Hrvat🐵😁
Hrvati su u zagorju, sve ostalo nisu.
mašaAllah lijepog li mladića... Allah je dao bradu kao ukras muškarcu. Ima čehru vjerničku, blagu i svijetlu. Možda je i sam vjernik, znal ga iko ?
Ima i brkove. Slobodni umjetnik.
@gigglessmoke Neka brkova, oni su dozvoljeni, samo nek ne prelaze preko usana, da bude nehigijenski ko u staljinovaca i turaka...
Hocemo li se malo obrijati pasa solidni,da licis malo na covjeka. Nije ni cudo sto nam kace etikete isila.
Ovaj pise knjige o ISILu?
Pišam ti se na bradu