Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OPA! Ovo bi bilo fantasticno!!! Bravo Forto!
Kakve veze Kantonalna Vlada ima sa svim tim sto si naveo? Jeftin tourist trap? Duso draga, kod Libeskinda apsolutno nista nije jeftino, Sarajevo bi ovim dobilo atrakciju svjetske klase. Od toga se zivi, a ne od ratne retorike, 90te su prosle, a nas je i Moldavija prestigla.
Nek se napravi muzej stradanja jevreja. Pobijeno je preko 8000 jevreja u drugom svjetskom ratu u Sarajevu.
Muzej holokausta u Sarajevu trebao bi projektovati svjetski poznat arhitekt Daniel Libeskind --- Sta kaze Dodik i genocidistan je li bilo holokaust-a ili je bio "zlocin"?
Divno , nek projektuje i muzej genocida na Palestincima od strane zidova i sve je ok i nek ga napravi
Ko je posjetio muzej Jevreja u Berlinu mogao je vidjeti dva ogromna panela na kraju stalne postavke koja su posvecena sistematskoj represiji koju Izrael sprovodi nad Palestincima, cak i paralele kako je to Hitler radio Jevrejima... Posebno je znacajno sto se nalazi na kraju, jer je to poruka sa kojom posjetilac napusta muzej. Jesi li znao to?
Divno
Pogledati, molim, na šta nam Sinagoga liči. Psi i ljudi fišaju po njoj i vi našli ovako blefati brigu za skoro istrijebljenu jevrejsku zajednicu. Sram nas bilo!
Zasto samo mizej zlocina nad Jevrejima?Gdje je muzej zlocina na Bosnjacima?Forto smradu dezerterski,jade
Ne znam u kojem gradu ti živiš ali po cijeloj Bosni i na svakom čošku su spomenici iz zadnjeg rata
Ja stvarno ne znam, ali imamo li u Sarajevu muzej genocida nad Bošnjacima..? Onda slobodno dodati j manji dio za ostale genocide ukljucujuci i holokaust. Cuj muzej holokausta u Sarajevu a nemamo svoj?!
Tako je! Dosta je bilo pravljenja kasabe od naseg Sarajeva, samo naprijed!
Etnočistački henocidni monstrum Nikola Koljević je naredio bombardovanje naše predivne Vijećnice u kojoj je bilo i do 2 miliona knjiga. Od SDO bagre nisam ništa ni očekivao, ali ljevičarska opcija za koju sam višekrat glasao nije unijela niti 1 jedinu knjigu u Vijećnicu. Dakle, henocidni monstrum N. Koljević je postigao svoj cilj – urbicid i kulturocid. Hvala Trojčici na 0 knjiga u remek-djelu pseudomavarske arhitekture. 30 godina od paljenja i rušenja...
Трпајте књиге у Вијећницу, Тројчице, а ове НВО фолове оставите за послије.