Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necemo mi tebe za doček u Sarajevu da ti nama platis
Ko ste vi
Pazi ovog minijaturnog pa ka ša, uvuko bi se u Sarajevo pa makar i na sarkastičan način.
Aca Lukas je jos jedan vucicev bot kao i Jelena karleusa
Kapa do poda !!! Gradonacelnice to nisu Vase pare i niste ih vi zaradili.lp
Aco je sve kako treba reko, ova tandžara daje 800.000 Severini, kao što je skoro onim alkosima iz Dubioze iskeširala gutu, a grad nema biblioteke. Sramota!
Najveca glupost jeste uopce irganizivati docek nice godine. Narod jedva karan s krajem, gasi se nacionalna biblioteka a grad izdvaja 800,000 km za dernek take ce se masa opijati, drogirati a onda i za sobom ostaviti tone smeca.
Baš zato što Sarajlije znaju šta je muzika, ti Lukas nećeš pjevati
800.000 KM nije njen honorar nego čitava organizacija! A Lukas I da pjeva bez honorara opet bi bilo blizu ove cifre, pa znam koliko je honorar Dine Merlina prije par godina, 150.000 KM! Prema tome, pošto bi nam Lukas svakako usrao Novu Godinu i niko ne bi došao, bolje je ovako sa Severinom!
Ja bi ako moze za novu godinu hor El Mubarak, da nam odpjevaju koju ilahiju pa da uz Allahovu pomoc docekamo 2025 i da nam sve krene na bolje, kud idemo da nam ezani uče a gdje stanemo da nam kozica bude....
A gdje je ovde pečat!!!!!!
Severinu za precjednika
Podržavam Severinu, ali isk Aca Lukas ima bolje pjesme hahah
Budzet 795.541 KM s PDV-om: 30.12. svedski DJ Salvatore Ganacci, Sara Jo???, Adi Sose i Severina. :) Neka pati kome smeta!
Nema publike za ovog linijaša...
Realno, u pravu je.
Nemoj Acone majketi, dobar si lik bio, opušten, iskren sve si o svom životu progovorio...Vazda kažeš droga mi je sve upropastila, al si zadnjih 5 godina za...bovo, primako se vučiću, i time pokazao da ste svi mizerni cak i vi uspjesni, umjesto da se otarasite nacionalizma ne samo prema Bošnjacima, nego evo i prema Hrvatima..Da mirite ovaj narod, ti napadas sad idirektno Severinu i omalovazavas njenu karijeru..
Pola nece da Aca pjeva, a pune mu dvaputa u prosloj godini Zetru
Ja još nisam vratio knjige koje sam digao u martu 92'.
Trebao bi nam prevodioc jer vjerojatno bi već aco bio ošinut do 00:00