Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusava lik uporan je
Bolje pjevat nego kopat
Vidiš li Ramo kako Amel fino farba bradu, a ne kao ti
iskreno njegova nagluplja pjesma. Amele, ova sranja nisu za tebe, ko god te nagovorio na ovo nije dobro. ti si roker, valjda si, tako se i ponasaj.
Ok pjesma al Amel mi više za glume npr. kelner što poslužuje kuhana jaja. Al ok pjesma.
Styling Ćamil Duraković
Pjesma ko k. Nije ni za radio rotacije
Da li smo mi normalni? SVE i jedan domaci glumac ili pjevac je popljuvan od strane vecine komentatora! Kako je moguce da nam svi imaju manu i da nam niko ne valja? Ne valja Djuro, ne valja Enis, ne valja Amel, ne valja Emir Hadzihafizbegovic, ne valja Jasmila Zbanic.... Amele, odlicna pjesma, odlican spot!
Žali Bože bačenih para za ovako glup spot.
Meni odlicna, dobar ritam, dobar spot. On odmjeren u glasu
zreo za nikad nije kasno, poslije toga pink zadruga..
nepopravljiv tikvan, ima sve ali nema smisla za hit
Dobar spot, pjesma onako, za ljeto malo da se provrti. Sretno Amele. Samo snimaj novo.