Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blamaza. Jos ste svi u istim strankama i koaliciji, mislim na Grad i Kanton. Bas blamaza, sto u ocima Cetinskog sto u ocima regije. Blamaza je pocela izborom onog ko ce nastupati jer je bilo totalno nelogicno, al ovo je sad jos veca blamaza.
Ovo se neko obrušio na Benjaminu pa pokušava da joj uvali baju.Da je ovo prošlo krenula bi medijska hajka,možda i tužbe i ko zna šta.Sumnjivo do jaja.
blamaza u ocima cetinskog? sta nas libotaki za oci tog antivaksera, ubice i sina kriminalaca?
Benjamina, zašto se ne oglasiš u vezi Nacionalne i univerzitetske biblioteke BiH, istjerala si ih iz njihove Vijecnice.Misliš da je narod glup i to je zna.
Teza blamaza ovo ispade
Benjamina draga… Razmisljas tacno onako kako i izgledas… Staro, staromodno, škrto, konzervativno i vrlo naivno.
Netrpeljivost prema hrvatskom je dobila nove razmjere, sad javne i još te se poentira koji glas više na lokalnim što slijede..
Kako ste samo tako nesposobni
Koliko na silu želimo od Sarajeva da napravimo Zagreb i da natjeramo javnost da misli da se u Sarajevu ne sluša turbo folk ni narodnjaci. Zavirite malo organizatori po kafićima i klubovima i ispitajte javno mnijenje
A jeste li pozvali, kao počosnog gosta, Envera Enju Hadžiomerspahića, ceremonijal "majstora" i direktora otvaranja i zatvaranja ZOI 84? Dakako da niste jer ste glupi da shvatite o kojem se gigantu radi...
ovoj klixasi odredjuju kako ce raditi. populista obicni bez stava
Sredite skakaone i ski staze, pa se potrudite da dovedte neko natjecanje
Ljaga je bacena cim su tebe izabrali za gradonacelnicu. Koji si ti faktor?
podijijelite te pare narodnim kuhinjama ,gladnima su najpotrebnije
Ljudi ovo će biti i proći ali Benjamina je opet pokazala da ima više hrabrosti nego Selim Bešlagić svojedobno...
Prvo ona najavila koncert i trazila pare od kantona, pa sad kao nije ona. Veceg lažova grad odavno nije vidio. Krenulo je prepucavanje Magoda-Karić
Svejedno ko je ugovorio, otkazao ili sve to objavio... Nevjerovatna blamaža. Fuj.
Ako ćemo pošteno. To je trebalo bez medijske pompe ovo dana . Ovako je hinjski pokušaj pravdanja onog za šta svi znamo jer čitamo forume i komentare gdje se sve svodi na to šta će nama 'taj' Hrvat pjevati. Hinjski pa 100 priopćenja pisali. Čovjeka je trebalo otkantati i prije nego je sve u medije otišlo.
Još jedan dokaz da se kasaba, pod utjecajem psihoze kako joj netko želi nauditi, zatvara sama u sebe. Pozovu izvođača, dogovore uvjete i onda pod pritiskom mahalskog olajavanja i kritike otkažu sve. Čudan se mentalitet stvorio tu, pod tom maglom i smogom.