Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj dosadan
Ne, hvala. Nakon kreshtanja ispred Vjene vatre nikad vishe. Vrijeme je da okachish mikrofon.
Posle prvih albuma, njih se setim samo kada ih ujem na radiju, sa istim onim pesmama s poetka 90-ih. Jbg, tada smo imali ozbiljnije muziare sa kinskim sindromom: svaki hit su prepevali a da nikom nista nisu platili. Kako su dosle 2000-te, tako su nestali. Za pirateriju bih zabranio emitovanje i retroaktivno ih kaznio za svaki koncert gde su pevali ukradeno. Za nauk! Za laganje naivne omladine kojoj su prodavali m..da za bubrege i bogatili se na tudjoj pameti.
E bas niste odavno bili
Bogami Zera kako si pjevao za Novu, mogao bi jos jednom razmisliti
Mogu zamidliti radost Amerikanaca, Nijemaca, Engleza kad cuju ovu vijest. Tramp ,Sholz i Sunak se tresu od ushicenja kad cuju da im stize ovaj hrvatski bend sa mostarskim pevcem...