Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Tuzla!
SDP je NIPNAS
Ni jednog Tuzlaka ja ovdje na slici ne prepoznah a iz Tuzle sam. Ovo je sve sišlo odnekud.
Drzavnim parama se placa koncert Halida Beslica i upotrebljava u kampanji SDP-a. Do sada su ga (Halida) dovodili na stranacke skupove u Tuzli, sad se otislo predaleko. Na Trgu Slobode koncert za građane. Koliko je placen?
Kad mi Sarajlije i podrinje se....te o Tuzli. Mi smo pokazali, da se može odbraniti, ako se organizuješ i znaš nešto napravit i skontat sam. Vi u bitke krenuli bez plana, oružja, znanja i vođe i sad nama pamet solite. Neka vam. Šta se ste vi to oslobodili?
A ti kao Tuzlak rodjeni to kazes? Sram te bilo sto Podrinjce spominjes. Oni te asociraju na gubitak bratstva i jedinstva, sto je tuzlanska fgr pobjegla 14.maja u Bijeljinu a grad ostavili da se u njega smjeste izbleglice?
A niko ne slusa narodnu muziku u Tz
Bravo za organizatpre iz Tuzle!
Samo da nije Bajaga,inače on pjeva redovno u Tuzli.
ma ove kom....re ne bih me cudilo da cecu pozovu
Haha... partija se dobro izreklamirala. Samo je još falilo da Halid zapjeva "SDPPPPe meee plaćaaaaa" pa da i oni najnezainteresaniji za politiku znaju ko iza koncerta stoji.
pjeni i dalje
nemoj veceras s r a t, botovi rade do 23:00 nema ti ko lajkati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
oslobodjena od SS Handzara
Ovo je za tužilaštvo jer je očigledno predizborni skzp placen javnim parama. Ako je praznik ne moze stajati naziv stranke u pozadini.
debilu onoj je reklamni ekran, neko je slikao u momentu kad je bila reklama za SDP, pogledaj na narednim slikama da nema SDP-a
Iz kojeg rata je ovo oslobodjenje?
Zloupotreba javnih sredstava u predizborne svrhe
Samo hljeba i igara...
baja mali knidja je njihova mjera.
Čudo nisu doveli Acu Lukasa...
Pa nismo tebe pitali,zaboravili jbg...halali
Mada mislim da vam Baja mali Knindža ipak više pristaje .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)