Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete ga voljeti ili ne ali Dino je institucija. Smiješno je i porediti ga sa tom pjevaljkom. Isto tako je smiješno da je ona ispred Čole po broju prodanih ulaznica.
Jedan je nedeljko bačić baja
Red je da počasti
Hrvatska muzika je u krizi. Svi top izvodjaci su im karijere poceli jos 80-tih godina 20 stoljeca. Nikog novog nisu izbacili u 21 stoljecu.
Merlin je gladan para neka malo da ko nema a ne samo na sebe da misli. Ja ga ne volim
Jedan je kralj sve ostalo su pijuni
Pa vidite li vi ovaj naslov? "...nije ga uspjela srušiti ni Aleksandra Prijović". Pa nisu Rolingstonsi u pitanju, već neka Aleksandra Prijović. La.fo novinari
Dobro i Aca Lukas stoji u EU
Jedan je Dino
e cuj Prijovicka da srusi Dinu hahaha
Najveca zvijezda je ceca
Jeste. Ima jednu dobro pjesmu onu sto joj je DIno Merlin napisao kako kaze kao poklon njenom tadasnjem zagondziji Harisu Samardzicu. Otada je imal jos puno zagondzija, ali nijednu dobru pjesmu.
zato što svaki tekst ima smisla, emociju,kompoziciju a ne samo drnda drnda i o alkoholu i razvratu
Prija cajke, dino vilajet.
Zato kod nas nije prodao ništa jer je izgleda zaboravio da ima publiku i u svojoj državi. A u Hrvatskoj svako malo koncert ima, tužno.