Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubi te brat, prekucao si svakoga s ovih prostora ali brašno 40 KM, ulje 5 KM, dizel preko 3 KM......mani narod svojih srušenih mostova i idi u penziju, nije ovo ni blizu tvoje nekadašnje muzike.
Hej kad skontaš taj sendvič za koji piskaraš više i nije tako malo. Isplatilo se na kraju 😘
Dino planira odraditi gratis KOSEVO pred izbore, pokrovitelj koncerta Stranka demokratske akcije. Najbolje Dininie pjesme su Vojnik srece i da te nije Alija...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja ne znam jel' iko ikada prosao sito i reseto kliksadzija bez da su ga ovi popljuvali. Ljudi ako vam se ne ide na koncert, ne svidja muzika ili njegovo lik i djelo pa Boze moj iza svakog ugla ima neka Stoja, Rada, Jala, Janko, Aca... pa navali narode.
A hoces opet prodavati karte u Magazi za keš iako na vratima imas naljepnicu da primas Vizu i Mastercard ? Jaranica iz vana me zamolila da joj uzmem karte 2 mjeseca prije i ja odem u Magazu kod Hanume od ovog Klovna,kaže Hanuma može al za keš kartice ne primamo ?? Ovaj je teška gnjida
Pjesma nije loša, dopada mi se zbog teksta, ali spot mi je bezveze, previše mračan i nepovezan. Bolje da se drži Dubice i spotova kao za pjesmu "Rane".
Dosadno malo je reci. Prekinuh na pola. A glas propada, zavija, jednostavno ga nikad nije ni imao. Koliko se samo osjeti i cuje falsiranje.
Ljigav stvor....
Album Sredinom je bio zadnji dobar i slusan. Sve kasnije nije stari dobri merlin, nego neko mucenje i trazenje samog sebe.
KRIVI PUT JE PJESMA KOJA ME POGODILA U SRCE. POZ IZ MOSTARA...
Krive karte ;)
hahaha
Komunjare balkana mozetel covjeka preboljet od 1992?
Pjesma je bezveze a Dinu izdaje glas. Čekam album da donesem konačni sud a do tada slušam stare pjesme.
Plagijator bi jos para da namakne..
Dace BH Telecom (tj. mi koji tamo placamo skupe usluge) ko sto mu je i dao prvi milion. I onda ga je krenulo.
Iako mrzim njega kao ličnost, nikakav čovjek ali njegova muzikalnost i produkcija su neosporni. Za razliku od nekakvih 1id1ota i 1mbecila Jale i Bube nekakve, čisti trash kojim se hrani samo mentalno zaostali.
Merlin po profesiji nije Majka Tereza, slusaj pjesme ako ti se svidjaju jer za to je on tu!
Dobar pjevac, dobra muzika. Kao covjek je paksu.
Dino tebi je ko crvu u jabuci i bez koncerta
hahahaha
Ponestalo para na ovu skupocu
Uzalud seruckate. On ce napinit kosevo bez problema!