Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sda bot
Fin čovjek 100%
Bravo maestro, svako vam dobro zelim, a aBd da u Sarajevu bude vise vasih koncerata
Dobar orkedtar, nemaju ni web stranicu. Jedva ih proguglao...
http://www.filarmonica-oltenia.ro/en/despre.html#logo
najbolje da odes i licno se uvjeris. znam mnoge koji imaju odlicne web stranice i biografije a iza toga nista ne stoji. a i nekih koji nemaju uopste web stranicu ali rade izvrsne stvari Rumunija nuje daleko a svojim ocima i usima je najbolje vjerovati
Klixe kakva internacionalna karijera lik ide u neko selo u Bugarskoj da diriguje nepoznatim orkestrom. Ovo je najveci prevarant u historiji kulture u Sarajevu a prosto je nevjerovatno da vlada kantona finansira ove njegove izlete.
hajde ti u przogrnce pa zasviraj.. frulicu
covjek ide u Rumuniju geografija ti nije jaca strana
lji ga vac ko rum pi ra ni