Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni jednu pjesmu od ove ne znam.
ko ba prati ovu ublehu
Trojaneri
Iznenadio bi se. Cak 53% ODRASLIH Amerikanaca se izjasnjava kao dio njene fan baze! Samo sto to nije obicna fan baza nego kult.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U minhenu tri daba po 100000 ljudi i 50000 van stadiona na brdima
Čuj "nadmašila popularnost Rolling Stonesa" e jbg
Šta se krije? Pa država, kao što je Brena bila u Yugi. Brena, nit glasa nit normalnog teksta, ali hajp, guranje apsolutno svugdje su napravili od nje narodnog idola. Tako i Swift. Forsiranje njenog lika u tadašnje teen magazine, kasnije društvene mreže. Forsiranje muzike na svim medijima, marketing, propaganda kao ludi svi za njom, čupaju kose, idol itd...
Popularna je u USA tamo se lako dolazi do popularnosti,nacija bez historije i originalnog sadržaja
Illuminati i masoni.
Ja prodao bih dusu davolu ako plati, davo mi se cini kao faca koja lovu mlati
Krije se medijska mafija. Poznat si onoliko koliko te mediji ucine takvim.
Dobar menadzer i marketing i neka jaka faca koja je podrzava iz sjene, samostalno niko ne moze postici sve to jer sigurno ima i boljih i talentovanijih pjevacica od nje
Krije se ljudska glupost
Nije ova cula Sejlu Zonic .
Ista pjevačica podržava i I*rael, zato i jeste popularna, jer zna se ko drži sve konce u rukama
Šta se krije iza toga? Krije se masivan marketing, sa milionima uloženih dolara direktno u medije koji je reklamiraju. Kriju se veze njezina oca u muzičkoj industriji i sa politikom. Da nije tako, ne bi mi nikad ni čuli za ovu ispodprosječnu pjevaljku.
Krije se tajna služba koja gura pojedince, stvarajuci ikone pop kulture. Koriste ih za uticaj, širenje propagande, reklamu Zapada, ideja i drže mlade širom svijeta taocima osrednjosti. Tako rade vjekovima. Zato sto rade planski, organizovano, strateški. Ostatak svijeta to ne može razumjeti, zato je u centrali i Holivud i Oskar i Gremi i Emi i sve od prestiža prosjecnom stanovniku zemlje.
Jako pametna Taylor, izabrala je Kamalu Harris. Bravooo
Marketing i ciljna populacija od 12 godina do 29 god max. Svakih 15 godina izadje neka zvjezda, sjecam se kad je lady gaga izdala one pjesme poker face, alehandro i tako to da je svaki dan po 10 puta na mtv i ostalim muzickim programima, marketnig
Šta svakih 15 godina nova zvijezda. Svakih pet. Njih izbacuju kao na traci, još od vremena Madone. Izmedju ove i Lady Gage je bila Katty Perry, itd itsl. Jbg, milijarde dolara u industriji zabave se moraju vrtjeti.