Nekoliko lokacija
16

Festivalska groznica i dalje trese Sarajevo: Predlažemo gdje večeras možete izaći

I. S.
Foto: V. D./Klix.ba
Foto: V. D./Klix.ba
Sarajevo Film Festival je još u toku, a festivalska groznica ne jenjava. Predlažemo vam nekoliko mjesta na koja možete izaći uz zagarantovano dobar provod.

Na Summertime Madness Festu od 22 sata nastupa bend Iluzija koji pravi nezaboravnu atmosferu gdje god se pojavi. Organizatori navode da je ovo mjesto gdje se spajaju najbolja muzika i gastronomski užici.

Ukoliko ste ipak više za DJ varijantu, ne propustite nastupe Calkinsa & Jase te DE Funka u Heineken Summer Loungeu. Za one koji žele osigurati svoje mjesto, rezervacije su dostupne na broj +387 61 483 628 i traju do 22 sata.

Music Zone, koji se održava na parkingu kod Ambasade Grčke, donosi nastup benda Koza Mostra. Koncert počinje u 23 sata, a ulaznice možete nabaviti na ulazu.

DJ setovi vas očekuju i u Radićevoj ulici na Festivalu u Centru, a njihova imena će biti objavljena ubrzo. Ovaj festival donosi raznolik program koji će objediniti umjetnost, kreativnost, rekreaciju i muziku, pretvarajući grad u mjesto susreta različitih kultura i generacija. Ulaz je besplatan.

Ukoliko ste ljubitelj muzičkih hitova iz doba Jugoslavije, obavezno posjetite Jugoslovenka party u Slogi i uživajte u zaraznim ritmovima.