Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga briga za filmove. Provod je smisao i to na državnoj sisi. Barem pošteno recite. A projekcije su bitne da se pokaže ko je šta obukao.
jedan put mi drug rece, onaj kosarkaski turnir sto se igra u gradu ...svake godine kaze stari mi od toga kupi drva ...tako i ovo , nazalost svelo se na par parazita...filma dobrog realno nema 20 godina
Kakav bi to festival bio da pored toga nema mjesta za provod? Ne znam sta kukate i crnjacite za provod pobogu, sale za filmove krcate, mjesta za provod krcata, tako i treba da bude!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja kažem da dobrog provoda manjka u Sarajevu, gram 200 maraka....
i to ne dobijes gram nego 0,85
ne fali jarane nego nema ko da ide, vidis da je solomun pojam za kulturu
Steta sto ne traje mjesec
Kako koja godina prolazi SFF gumi smisao filmskog festivala vec se pretvara u party festival bez imalo ukusa.... Dovedite zvucna imena iz filmske industrije, projekcija nekog holivudskog filma i slicno. Dajte i zvucna imena iz muzike nek dodje neki pjevac koji je aktuealn na svjetskoj sceni a ne da bude vise DJ-eva nego glumaca u Sarajevu
-gubi smisao
Sta nam uradi Titin vakat, ovo je postao festival bluda i nemorala a ne filmova
Kako kome, nazalost vecini da
Bio prije par dana u Sa. i vidio trubače iz Šabca i masu sarajlija i sarajki koji uzivaju uz zvuke Marš na Drinu i slicnih srbijanskih muzickih bisera. Iz mase sarajevskih kafica se na sav glas ori Djurdjevdan. Sarajevo zivi u 90tim godinama. Sve je kopija več vidjenog. U Sa je nastup Z. Čolića i slicnih pjevaca je umjetnicki dozivljaj. A tek Brena, Aca, Ceca.pune Zetru do posljednjeg mjesta. Nema opere, nema koncerta ozbiljne muzike. Nema nista novo. Dugo necu dolaziti u Sa.
ušminkana kasaba
Disco klubova i kafica u Sarajevu ne fali ali ono sto fali su: Koncertna dvorana, Opera, umjetnicki paviljoni, umjetnost uopste. Sarajevo je jedini glavni grad u Evropi koji nista od navedenog nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljubi ih faćko sviju redom, al da mi ne budu rigorozni.
Naslov jadan docekali svojih 5 minuta? Ovo je jedino kad nam grad zivi nazalost ,otidjite van SFF Radni dan poslije 9 Nema zivog roba cijelim gradom
Provod se rano završava na spavanje ko pilići.
bio neku noc, vidio trubače ko da je Guča i reko nikad više...
Ja i dalje čekam u "centru ničega" gdje su" seljaci dobili rat" premijeru Fortina filma " dezerterski dani uz kavijar i vino"
forto rezira, bakir u glavnoj ulozi
Kad zavrsava Srbija Film Festival?
Jedva cekam kad ce zavrsit
ja sad iz sloge doso vala