Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nadležni napokon ispitaju ovaj fenomen! Kvazi muzika i derneci koji nemaju ama bas nikakvu umjetnicku ni kulturnu vrijednsot se konstantno organizuju u prostorima i institucijama od kulturno historijskog znacaja, vijećnica, zemljski muzej, muzej OI.. Sad ovo? Ko ovo dozvoljava? Neko mora preuzeti odgovornost za ovaj šund i kič.
edukuj se pa onda komentarisi .
Razbuktavanje najnižih strasti kod homosapiesna. Dileri trljaju ruke. Hoce li iko ovim duhovnim bskucnicima objasniti da je tanka linija izmedju elektro muzike i Turbo folka.