Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo mali.
Mrdaj guzovima hopa cupa
"His fate was in my pocket knife", genijalno!
Prvo nisam htio da saslušam, mislio sam da je neko pro....nje, međutim kvalitetno, simpatično i upotrebljivo. Teško je prevesti sleng, kao što je teško prevoditi Andrića, Mešu Selimovića i sl.
Ovo je originalna pjesma od koje su nastali stihovi "Ne razumiješ ti to druže sudija" i "zenico mrzim svaki kamen tvoj" https://www.youtube.com/watch?v=7e2B-thaJG0
Nista dok ne prevede i ubaci rijec hadzija :)
odličan...!
Nije ovako bi, nego ovako zvuci!!
dobar
@James Night, ako citas ovo prevedi nam sa engleskog na bosanski pjesmu od Elvisa Presley-a “Jailhouse Rock”.
U stvari je jako dobro prilagođeno
Simpatičan momak, dobar prevod i odlično zvuči. Svaka čast.
Ekstra! 👍😄
Frajko je ziva legenda…
Odlicna
Bravo James. Ovo je odlicno. Pogotovu ono "Hakija, six feet under, ...". Nasmija me bas. A i pozdrav svim Zenicanima. Uvijek talentovani za svasta nesto. I za muziku i za sport.
hahahahaha dobar. samo nastavi momak