Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix, napišite koji članak o Almiru Čehajiću Batku, prevario stotine teških pacijenata uzeo im pare svakom po 80 hiljada za transplantacije i nestao, gdje će ti duša Batko
Ja se pitam gdje je nestao
neuklapa se jarane, jer batko je bio diverzant protiv sda,e sad ako je batko lopov onda je sda ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ovo je super, trebaju mu pare da bi nešto poklonio...
Joj furke,ja bih nesto da vam poklonim ali mi morate platiti, ako nećete onda ću da vas prozivam kako ste neozbiljni...i naravno od svega toga ide meni dio zarade...Henda Henda, eto te ko slavni dezerter Fazla
ja nigdje ne procitah da je covjek uzeo pusku i branio.. mada jesam preletio tekst svakako..
Jok,bitno ne Sanela Jenkins da dodje
Nije znao da misli,nije umjeo da radi,postao je umjtnik zahvaljuci bradi!Uvjek se sjetim filma Ko to tamo pjeva.Kda cigo kaze Drganu Nikolicu koji pokusava da pjeva slagere.Neces se ti hljeba najest od pjevanja.
Bitno je da je Urban uvijek u fokusu.
Ispljuješ u pjesmi raju što je otišla, onda zgušiš i ti, bez pjesme onda dođeš ofucan, i pitaš što si nebitan..
Pa to su ublehe ne smiju se zamjeriti koalicionim partnerima
Henda je inače Holandski državljanin , onako samo da se zna .
Treba se napraviti neki ozbiljan filter, ko zaista zasluzuje da se njegovi projekti finansiraju a ko ne, kod nas tog jasnog kriterija nema, realno ko je ovaj, ima jednu pjesmu, otisao vani, vozi kamion ili sta vec, sta je on znacajno napravio?
Nemas ti pojma koji je Henda unjetnik, jedan od rinetkih u bivoj državi, podrška Hendi, kralj si Henda
Pročitaj malo više o nekome prije nego što objavis ovako smiješan komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbt je li neko uputi kritiku bilo kojem nivou aktuelne vlasti, odmah mu se prisije clanska SDA! Strasno aktivni botovi teojke. Henda ima pravo da kritikuje nemar i neazurnost u reagiranju onih koji postoje rasi Hende i svih nas. Kontate?! Sunovrat nego sta!
Ako damo Hendi,moracemo i Fazli i ode to onda u nedogled
cd i dvd? U kom stoljecu ovaj zivi? Na cemu se to slusa/gleda?
Svojevremeno mu Nisko poravna nos. A nije treb'o. Henda je bistricka raja i napis'o je dosta lijepih stihova o ovome gradu.
E ako umjetnost s tobom počinje i završava, mislim da smo nadrljali
Moj Henda ne budi dijete, pa ovdje kod nas nista nije bitno sport, gluma, muzika Da si im rekao da ces dati neki novac vjerovatno bi te primili