Ambasador za Evropu
0

Josip Grabovac vodi nas ekskluzivno kroz tri dana Ultre, jednog od najvećih festivala na svijetu

D. J.
Foto: Josip Grabovac, Joe Bašić i njegova supruga Mandy Bašić
Otočka ekspedicija Destination ULTRA, nakon idiličnog bračkog klupskog scenarija, svoju je drugu stanicu potražila na najsunčanijem otoku Hvaru.

Čak 14 sati plesnog provoda bilo je rezervirano za sve ljubitelje ljetne plesne atmosfere u Carpe Diem Beach Clubu, smještenom u srcu Paklenih otoka, uz Jonasa Bluea i Sama Feldta, Kasiu te Massana.

Foto: Envy Croatia
Foto: Envy Croatia

Već u ranim popodnevnim satima, nakon uživanja u ljepoti Jadranskoga mora, Ultranauti su se zaputili na ULTRA Beach,party koji već godinama slovi kao jedan od najčarobnijih beach partyja u Europi.

Glavna zvijezda ovog popodneva bili su Jonas Blue i Sam Feldt. Kako je hvarsko nebo počelo poprimati boje noći, tako se i plesni ritam posjetitelja transformirao u program Resistence uz Kasiu i Massana i njegovu progresivnu house melodiju koja je sve ljubitelje ovakvog zvuka uvela u novo svitanje.

Foto: Envy Croatia
Foto: Envy Croatia

Izlazak sunca označio je nastavak avanture u smjeru Visa, gdje se večeras sprema ekskluzivno izdanje Resistence Vis, epilog ovogodišnje čarolije ULTRA Europe.

Posljednje poglavlje ove turističko-muzičke priče je Vis uz program Resistence Vis, ekskluzivno finale u magičnoj utvrdi Fort George, uvjerljivo najluksuznijoj i najpoželjnijoj lokaciji na Jadranu koja na tren vodi u svijet antičkih svečanosti i kraljevskih zabava.

Čak 2.000 posjetitelja imat će priliku uživati u boutique doživljaju uz glavnu zvijezdu večeri, ukrajinsku DJ-icu Korolovu. Publiku će zagrijati Ginchy, iskusni melodic house i techno DJ te producent poznat po svom jedinstvenom stilu koji spaja mračni, teški techno s uzbudljivim melodic houseom.