Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentatori su strašni i nemaju pameti ni ko crno ispod noktiju. Loša je odličan kompozitor danas i uživa veliko poštovanje ljudi i kolega, kako Balkana tako i u svijetu. Bio sam mlad kad su se pojavili i uživao sam u njihovoj muzici. Pavo će to samo još više uljepšati Sretno momci!
"Plavi Orkestar jedini je bend u historiji popularne muzike na našim prostorima koji je doživio popularnost poput Beatlesa." Ozbiljno? Bijelo Dugme, ništa?
Nebi vjerovo druže jer zvuči nevjerovatno, njihovi tiraži albuma su takve cifre da je i dugme tanko. Gledao sam neki dokumentarac 'rockovnik' ili tako nešta pa se iznose tačni podatci. Neko drugo vrijeme pa sad zvuči nevjerovatno.
Tata Dobrota malo poguru u ta doba da sincina tamura na RT SA. Hajde sad u pemziju dosta vas je bilo
Kad se raspale dede ponovo u farmerice uvale i zapjevaju bolje biti pijan nego star
uhvati se ti onog Brata iz Hale pa nasricaj o koki, brudi i bemveju, stipu se muzike
Teen folk
ne znam da ima gori bend da je Sarajevo izbacilo od ovih al hajd nek im bude...
Isao sam u osnovnoj skoli Hasan Kikic na Gorici razred pored Pavinog brata, u taj razred su isli zajedno moj komsija Bakir i Pavin brat. Moja uciteljica Petra Andjelic, a njihova Smilja. Svirao sam klasicnu gitaru kod istog profesora gitare Vjekoslav Andre kod kojeg su ucili i Pava i njegov brat. Obadvojica su imali talenta vidilo se. Ko bi reko da ce ovako daleko dogurati. A ja s gitare preso na gramofon. Lijepa bezbrizna vremena!
Jedva čekam na njihov koncert. Poslednji put sam oih gledao kod Vječne vatre, bilo je vanredno!