Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Top
halo organizatori, očekujte nepozvane i bez ikakve najave šankove u Titovoj, koje će Šmrk postaviti kao svake godine, a kojem policija, inspekcija, i ostali kvazi državni organi ne smiju ništa.
A koji je taj lik vise da mu ne mogu stati u kraj, ako nam je lokalni bilder problem kako cemo sa tezim kriminalom izaci na kraj
Još jedna historijska blokada grada
hoce li DINO MERLIN kad pokloniti koncert Sarajevu?!? da novac preusmjerimo u druge stvari, ne Severini.
Tu noć sam je upoznao uz Adriatique, a onda smo začeli malog Dejvida uz Milesovu "Children".
Ne dao Bog da se pred najvećim brojem stranaca lično predstavimo. Pokažemo svoju tradiciju i kulturu. Sve nam se svelo na 90te+. Mrak prija, očigledno.
Party timeeeee
Samo Solomon ovo sve ostalo je talašika
Ne znas mu ni ime, a pametujes nesto
Svakako se nad rogiraju ne znaju ni na kojem su kontinentu kamoli ko pusta muziku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
daj boba..
Organizatori, a sta mislite da dovedete neko fakat poznato ime tipa Guetta, Tiesto, Calvin Harris... ovih "legendarnih" za koje niko nije cuo nam je dosta.
to sto si ti levat oko techna to je tvoj problem
cuj guetta cuj tiesto. sine ufati se kalesijskih zvukova
bit će to skup klonova, malo debljih i mršavijih
Nikad cuo
Dileri vec kuju planove i razrađuju taktiku.