Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da svatko sa IQ-om većim od sobne temperature shvaća da se ovo poslalo radi ismijavanja Eurosonga u što se pretvorio,jer kod njih samo ovakve stvari i prolaze. A i pjesma sama po sebi ima skrivenu poruku tako da mislim da je ovo pun pogodak.
obzirom koliko je skupo to stanje i da ga plaća narod ne bi trebalo da se zajebajem sa tim.
Ma sta god, meni nije nimalo dobro dok gledam ove nakaze
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kurrcem u celo njihova najbolja pjesma
jel ti puši krava il ti gori štala... Long Live Let 3
što je više slušam to mi je draža... haha drama stvar
Neka odpjevaju Amgela Merkel sere umjesto ove. I još i njenu statuu u pozi s promcije neka donesu na binu
Pa dobro ovo i jeste domet hrvatske muzike šć mama haha
Let 3 shvatio odavno, važnija je poruka od nota. Ko to nije upratio kod njih, vjerujem da se često osjeća kao kasni trijezni gost na ludoj zabavi.
Inače sto se muzike tiče... Hrvati su irelevantni a što se pjevanja tiče Vana kapa do poda ostalo NO COMMENT
Ti iz mahale mako nisi Men’s čini
a pjesma s porukom... uglavnom nestao je Eurosong gdje su se izvodile pjesme na maternjem jeziku kada su pobjednici pjevali pjesme o ljubavi i prijateljstvu. sad je in praviti neke sarkastične pjesme, nebitno koja tema bila.
Queen sa AliExpressa
U kontekstu one priće kada su mrava koji je nosio kap vode da ugasi požar pitali šta ćeš ti sa tolišno vode ugasiti, a on im odgovorio da to radi da de bar zna na ćijoj je strani, dobro je da BiH ne učestvuje u ovakvim manifestacijama civilizacijskog odrona.
Puno aluzija na agresiju u Ukr...Lik u pink odjeci s brkovima, a koji pjeva je ustvari Staljin, lik koji drzi rakete na celu ima Njin le( satrovscki od Lenjin). Mama ljubila morona- Putina...i onaj mali psihopat Putin. Krokodilski psihopat- zeleni- Zelenski. A ovo oko traktora na pocetku, pa Lukasenko je skoro za rodjendan poklonio Putinu traktor. Ovo ne konta ni 1% ljudi na Balakanu.
MAMA - mother russia Pederluk - provokacija rusiji njega se boje vise od puske
Careeeee! Potpis!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma ovo je napravljeno da poplaši ruse
Predivna pjesma, bubasvabe bjeze od nje
Iskreno nisam cuo pjesmu kao ovu.. Meni je interesantno I nije ni lose za usi.. Imate podrsku od mene.
Bravo Mrle legendo!!! ❤️😍
I daju nama p... 🤣
kečke Riječke :)