Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije ovog koncerta odrzala jos 2 u Pekingu tako da po meni ovo bi bila vijest da spominjete ovaj prvi koncert u Pekingu nakon zalosti a ne treci u nizu
Nazalost vecina nas je morala se vracati dan poslije ukopa nekog bliznjeg na posao. Jer vecinom imamo ostale za koje se moramo brinuti i nemamo opcija davati otkaze. Sto je vjerovatno i kod nje slucaj. Tri sedmice su nazalost jos i lukuz koliko malo mi ostali imamo.
Zivot ide dalje, sve nas ce jednog dana lopata poklopit. I dobro je tako. Svaki dan treba covjek da izbroji blagoslove od Boga, poput krova nad glavom, vode i hrane itd. pa nece bit mjesta za ljutnju :)
Money money money.
udri brigu na veselje
Daj lebaaaa
pfizer
ne znam samo od cega su ljudi prije umirali