Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veoma nadahnuta pjesma sa filozofskim sadržajem i porukama za bolji i duhovniji život. Posebno mi se svidio dio kada je rekla "tam taraaa tabadiburaaa, tam tara baraaa". Sjetim se odmah Hegela i njegovog citata: "Radio, ne radio - prođe dan!"
Šta ona sad kao originalna? Izmislila toplu vodu pjevajući na izmišljenom jeziku
Znači ništa.
kayman..Tito ti je komentar..evo još se smijem u sebi
vise emocije ima moj drug Osmo kad doziva ovce po napoj
Uz duzno postovanje svaka joj je pjesma ista i na isti fazon...
muzika koju slusate govori kolika je vasa inteligencija
Ovo je meni za horora, joj umjetnosti, sta sve nece portali da prenese i daju na nekoj vaznosti
Gdje je usla na trending? 81 000 pregleda ima. Ovo vi promovisete.
Najjače je ....bila članica grupe Muff.... nasmija me pošteno senida jajaja
Ovo mozes napraviti sa AI vrlo jednostavno, probajte servis suno.com, totalno je ludo sta se moze napraviti uz jednostavnih par rijeci.
Ja samo razumih dooorooo doo do ro
Nista nije slucajno.
Zapravo melodijska linija samo po kojoj se pravi pjesma. A tekst pjesme postoji i čini mi se da izlazi sutra. Kako god, meni je ona originalna i dopada mi se njen promukao i prepoznatljiv glas. U ovom spotu mi je nekako Loreen vajb i zanimljivo izgleda. Ona uvijek ponudi nešto novo i drugačije definitivno.
Izgleda da i ispod dna može dublje, odosmo u pm onako generalno svi...