Bogat program
181

Najzabavniji period godine počinje: Gdje se u Sarajevu možete dobro provesti večeras i sutra

I. S.
Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba
Počinje najzabavniji period godine u Sarajevu. Građane i posjetitelje očekuje bogat muzički program, a mi donosimo prijedloge gdje večeras i sutra možete dobro provesti.

Summertime Madness Fest se otvara večeras na Trgu oslobođenja - Alija Izetbegović (kod Ekonomskog fakulteta). Indira Forza izlazi na scenu u 21 sat. Bezvremenskim hitovima iz nekadašnje grupe Colonia će zagrijati Sarajlije, kao i brojne turiste iz regije i svijeta. Ulaz je besplatan.

Ukoliko ste željni dobrog vina, posjetite Summer Wine Lounge danas od 18 sati na platou Skenderija. Vrhunski somelijeri iz regije i Italije dolaze u naš grad. Ulaznice možete kupiti na ulazu.

Heineken Summer Lounge na platou Skenderija će i ove godine biti omiljeno mjesto okupljanja svih ljudi željnih dobre zabave. Sutra, 16. augusta nastupa legendarni DJ Tom Novy, a tu su i Stellar & Dizzy Dee. Za one koji žele osigurati svoje mjesto, rezervacije su dostupne na broj +387 61 483 628 i traju do 22 sata.

Festival Music Zone počinje sutra na parkingu kod zgrade Ambasade Grčke. Na otvorenju nastupa grupa Bombaj štampa. Koncert počinje u 23 sata. Ulaznice možete kupiti na ulazu.

Četvrto izdanje Festivala u Centru će odvijati u Radićevoj ulici, na Akademiji likovnih umjetnosti, na Otvorenoj sceni Obala, u Meeting Pointu i u ulici Franca Lehara. DJ Nazzif nastupa sutra od 21 sat u Meeting Pointu.