Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako onda nas oderase za 400000 km a sve patrijote borci za prava slobode itd
Cementara Lukavac najeci zagadjivac u BIH spaljuju sav otpad i oni ti DK dodju i sviraju najvecem zagadjivacu u BIH i to su mi neki ljudi fujjjjj DK
Oderaše nas, plus trajalo kratko...
Ispostavit ce se da Benjamina nije ono za sta se predstavlja ma kraju
Renovirala fasadu na par zgrada, gle čuda kupi stan u toj istoj zgradi za duplo manji novac
1. kupila je stan nakon obnove fasade, tj kada su svi stanovi već dobili na vrijednosti zbog novog izgleda. 2. cijena koja je placena je od privatnog lica koji je naveo cijenu za koju smatra da realna. 3. isti stan si i ti mogao kupiti. 4.jedino sto je čudno je to da gradonacelnica glavnog grada ima stan kvadrature ispod 80m 5. cak ni opozicija šuti jer nema osnovu za kritiku, jedino kritikuju botovi koji su placeni narodnim novcem. a to je tužno
stapleriHo. Hoceli i tamo pjevat 45 minuta za 100 000 eura, ko u Sarajevu ?
8:1 za Severinu
Platio bih velike pare samo da ih ne slušam i ne gledam. Na stranu sva politička, regionalna, komericijalna i bilo koja druga prepucavanja, ono je neslušljivo. Od te muzike gore je jedino kad pođu još nešto pričati i "zabavljati" publiku. Tada blam ide na najjače.
Ja, i?
i oni mlate i uzimaju novcanice a glume budale
Kako se ove pare troše Pa Metallica i U2 bi uzeli onda 2 miliona koliko ovi koštaju
hahaha benjamina spojila dva stana u centru grada, eto gdje je razlika u novcu.
za jedan antiglobalisticki drustveno angazovan bend, fino oni umeju da naplate
Samo Brani zabraniti viceve i bice to ok.
Mi smo najbogatija zemlja u Evropi. Mi placamo najvise. U stvari ocito da vlastodrsci ugradjuju sebe, a pokvareni muzicari prihvataju to. Dobiju puno manje, ali se ne bune. Jer i to manje od 400000 koliko su uzeli ranije im je super. To nece nigdje dobiti.
Naravno to organizuje Grad ne ko kod nas 800.000 preko neke Agencije da se lakše operu pare
Kod nas je to bila nagrada za pjesmu protiv fadila,licno nermin narucio!
Obicno sve bosanske sportiste , muzicare hvalimo bez obzira kako igraju ili pjevaju jer " vazno je da su nasi" . Eh za dubiozu to ne vazi bez obzira sto su trenutno jedan od najboljih i najpopularnijih bendovs iz BiH. A jedan od vecih razloga je sig i ona pjesma o Fadilu i respiratorima. Jer nasa je logika kradi koliko god hoces sve ti je oprosteno. Jer on ustvari nije krao njemu je samo " Allah dao nafaku".
Ala se razbacujete ciframa, ali i oni parama ako je istina. Jesu li provjerili njihove tekstove prije? Znaju li da dolaze iz BiH? :)
S obzirom da traje lincovanje Bosnjaka, Bosanaca i svega bosansko-musl. i govor mrznje na drustvenim mrezama nakon onog u Minhenu i zbog bosanske politicarke sa Kosova :D, iz bezbjednosnih razloga treba svima njima otkazati nastupe. :)
Sitno sitno. Nista bez 800 000