Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muzicko scenski spektakl u Skenderiji dok se iskopavaju mrtvi u Jablanici. Moralno dno
Pa da znas o kakvom djelu se radi i o cemu djelo govori shvatio bi zasto se i odrzava koncert....obrazuj se,edukuj se.
requiem kao djelo je upravo komponovano za MRTVE, kako bi se odala njima pocast..
Requiem je jedini i prikladan za ovakve situacije i služi za prikladno sjećanje na sve žrtve i tragedije. Velika je stvar da se ovo održi u ovako teškom vremenu.
Bravo za organizatore....Nazalost djelo koje i prilici nastaloj situaciji i '94 i evo 2024 Requiem opisuje tragediju naseg naroda...
Requiem i jeste djelo prikladno ovoj prilici. Neka umjetnost govori, a hvala svima koliko god pomogli.
Jasta je prikladno kad se pleše uz njega.
Svi znamo koji lopov ovo organizuje i kako ne preza ni od cega tako da nam je potpuno jasno da ce ovo biti odrzano. Ono sto nije jasno kako ga nego politicki podrzava. NJegov neukus nam je potpuno jasan ali da nego dan pred izbore ovo dozvoli mora bas biti budala.
Naplatit će to nuha s druge strane. Jad
Svi su otkazali koncerte a vi ćete večeras da plešete i igrate u Skenderiji. A što je najgore to je zato što vam je Vlada novac dala a vi hoćete po svaku cijenu da ga stučete. I niste nam odgovorili koliko novca ćete uplatiti od svojih honorara zato je sve ovo šuplja.
Šta tebe brine koliko će ko novca uplatiti u humanitarne svrhe? Jesi li ti uplatio i jesi li obavjestio na društvenim mrežama koliko tačno i kome? Još samo treba da se muzičari pravdaju i prave marketing na tome koliko su novca uplatili u humanitarne svrhe, dosta što nam se političari tako promovišu!
Svaka vam cast, veliko je to sto cinite u dizanju svijesti i pomoci onima koji to najvise sada trebaju.
Bravo umjetnici, posaljimo svi poruku i pomoc nasim sugradjanima koji nas trebaju.