Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino Purple
Taman na Oktoberfest usput, da se ne troši mahsuz
a što patriota neće na Koševu da otpjeva za raju iako će zaraditi par stotina hiljada manje, valjda bi to mogao priuštiti gradu nakon više od 10 godina ???
Nije Sarajevo zasluzilo. Pogotovo nakon cestih komentara poput ovog ja da sam na njegovom mjestu ne bi vise zapjevao za raju.
Šta će pjevat za cenera kad može za dvije glave.
I kolko su mu bile ulaznice.
80+ eura
nastupa svako ko plati cijenu najma hale za koncert, ne znam šta je tu za čuđenje
Slicno rangu kad je novinar(ka) pitala Hari-Mata-Harija kojem kolegi bi volio otic na koncert, a on kao iz topa: Pink Floydu
Pa kolege su, koncert je koncert, ko god, da pjeva, Hari je super
Ima jedno 3-4 dana djevojka mi probi glavu sjetila se neke stare pjesme zna samo spot djevojka hoda ulicom a nekakav lik joj se cijelo vrijeme slepa putem kaze sa nekim cukom. Pjeva zensko a pjesma je kraj osamdesetih ili rane 90te. Glupo ali zna li ko.
Puno ti je rekla a jos ti probi glavu. Nije ti lako.
Prate nju mnogi a taj sa cukicom je pobjednik hehehe. Reci djevojci ako sam pogodio a 90% da jesam da mi dodje najbolju drugaricu ;) Amy Grant - Baby, Baby.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve sami metuzalemi
Pa lakse napunit Arenu u Njemackoj nego stadion u BiH, svakako nas vise vani nego na balkanu ima. :D
De dinci nesto para udijeli za Nacionalnu biblioteku. Fino je sto si uspjesan ali nemoj da sama Seve Bosnu brani- nije dzentlmenski ;)
Pa udijeli svaki put kad plati porez, a njegov porez je sigurno pozamasna suma. Nije njegov posao da se brine o biblioteci, vec je posao drzavnih sluzbenika koji su placeni za to
Merlin je za njih 10 nivoa iznad njih
Njiha!
za kog bolan?? HAHAHAHAHA
to vi malo podbadate dijasporu?? po kozna koja objava iz Deu. a o mnogo bitnijim stvarima iz Bosne ne pisete.
Da mogu da biram volio bih biti na koncertu Bryana Adamsa
To really love a woman Let her hold you, 'til you know how she needs to be touched You've gotta breathe her, really taste her, 'til you can feel her in your blood And when you can see your unborn children in her eyes You know you really love a woman. Bryan je legenda.
Kanadski drvosječa
ma ja, Gillan i Merlin su tu nedje u pet deka HAHAHAHAH
Eto, cinjecnica da je Minhen pun nasih ljudi pa ce nastupati u toj dvorani svrstava ovog sibicara u red Deep Purpla i drugih.. ja ja
Srbo, ti brini o vašem Baji Malom, mani se Merlina.