Muzički (ne)ukus
92

Pjesma naziva "Hihi, haha" je trenutno najslušanija na YouTubeu u BiH, evo ko je još u trendingu

N. O.
Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube
Pjesma srbijanskog repera i pjevača Nuccija trenutno je na prvom mjestu YouTube trending liste za Bosnu i Hercegovinu, a nosi naziv "Hihi, haha".

Nucci je u posljednjih nekoliko godina jedan od najpopularnijih regionalnih izvođača, a nedavno je predstavio novi album.

Upravo je pjesma s novog albuma koju je snimio s Devitom i Bibom na prvom mjestu YouTube trending liste.

"Hi-hi, ha-ha // U pola noći ostaje bez daha // Hi-hi, ha-ha // Ona mene vozi kô Yamaha // Ha-ha, hi-hi // Ona moli da budemo tihi // Ha-ha, hi-hi // A u krevetu je malo psihi", glasi refren spomenute pjesme koja je u daljem tekstu prepuna vulgarnosti.

Činjenica da je ovo trenutno najslušanija pjesma u BiH potvrđuje prethodne trendove, te se nadovezuje na slične numere koje su ranije također bile najpopularnije na YouTubeu i streaming platformama.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Na drugom mjestu trending liste je duet Mirze Selimovića i Šejle Zonić "Crni snjegovi". Muziku i tekst radio je Bane Opačić, dok su za aranžmna bili zaduženi Marko Milatović i Vladan Popović Pop. Spot je režirao Aleksandar Kerekeš Keki.

Na trećem mjestu je još jedan folk duet, a ostatak liste obuhvata niz folk i rep numera, dok je izuzetak Ilma Karahmet s pjesmom "Kraj je".