Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na šta spade muzika
Našto smo spali mi kao društvo. Oduvjek je bilo glupe muzike, ali neki ih slušaju, a neki ne
Ovo ne slusaju srpska takozvana braca Rusi, niti Grci, nego samo Srbi. Pa se vi pronadjite
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bolest.
Seljakluk, pola auta iznajmljeno za snimanje spota, kajle i otalo sve fake ili da vrsi reklamu neke zlatare, o ribama i sa svojom sigurno vodi borbene.. sijedi u kuci ili nekom kaficu sa odvaljenom bradom i pise pjesme u cosku sa pivom tocenim, i on je faca.. Ako je iko sjedio sa ovim velikim zna se o cemu pricam ovde :) a placa kiriju jadnik :)
Supljak zesci!
Kad sesjetim nekad je bio Punkt, Erogene, Zone, Nino Prses, Rizo Ruza, Dr Zo, Edvin Po...gledaj sad ovo
B0shnje pjevaju šta im Srbi napišu ! Na drugom mjestu trending liste je duet Mirze Selimovića i Šejle Zonić "Crni snjegovi". Muziku i tekst radio je Bane Opačić, dok su za aranžmna bili zaduženi Marko Milatović i Vladan Popović Pop. Spot je režirao Aleksandar Kerekeš Keki.
Da nisam vidio clanak ne bih ni znao da postoji ta pjesma, pa sad vi skontajte je pomazete trendingu ili ne.
"muzika"
Vrhunac...šta drugo reći. Tekst ove takozvane pjesme ima duboki smisao...gluposti.
"hi hi ha ha" su jako emocionalne riječi, odraz dubokog smisla autora za pisanje stihova koji nose duboke viseznacne poruke za društvenu zajednicu.
Užas!
Pola sam pijana A tek je pola dva Tu oko pola tri Naglas ću plakati... Nekad hit i svi su to slušali, svako vrijeme ima svoje probleme
Pa ako je ne čuješ ni ne znaš kakva je !Evo ja sam poslušao pjesmu i kažem da mi se ne sviđa ! Od tih koji su je preslušali možda 90% tako misli !
Djeca su nam glu pa ovo je za njih vrhunac, treba pogledati istini u oci...ko je kriv?decenije zanemarivanja i nebrige u odgoju i obrazovanju kombinovano sa morem losih primjera i uzora koji im se serviraju.
Moja slušaju Safeta Isovića i Muhe Puzić..
ovi nazovi umjetnici jel imaju porodice, rodbinu, komšije? pošaljite im i pitajte šta misle o ovim umjetnicima...roditelji uzmite mobitel svoje djece i pogledajte historiju pretraživanja i muzike...malo vidite, porazgovarajte
Za sve nabrojane Mica Trofrtaljka je Madona.
Je li više ljudi radilo na tekst? jer ovo je dublje od Majakovskog.