Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa najmanje pola ucesnika na Eurosongu, binarni, trandze, homo i sotonisti...
U EU ovo skoro niko i ne prati, tako da su i postali marginalno natjecanje đe se može svašta raditi, a najviše pokazivati svoj nakaradni oblik 'umjetnosti'. Jer kao oduvjek su umjetnici bili za free sex
Treba zabraniti Euroviziju. Ovo pokvarenje se ne moze popraviti, moze se samo unistiti.
Nije joj 'jezik uvalila', samo je normalno poljubila. Sto bih to bilo lose i satanski. Tu nema ni trunke satanstva. Objektivno receno zena ljubi zenu, sta fali. Nije joj jezik 'ugurala', nema nikakve perverzije. Jedan fin poljubac, malo je i seksi izgledalo. Bas su super i ja bih im volio praviti drustvo i u ljubljenju i u seksu, sto da ne. Zivis jednom i da te briga sta ce pricat oni sto su nezadovoljni svojim zivotom i ustraseni da zive svoj zivot 'od srca'. Ljubite se zene, sretno.
Božo bi pomeo ovaj Eurosong, ne bi znali šta ih je snašlo.
Malo, pomalo šejtan odradi svoje, a ko fol se nešta protivimo i promovišemo dobro i plemenito. Niko se još nije hrabro suprostavio ovom neredu na zemlji, a pitamo se svi šta se dešava. Dešavamo se mi, slabi, neodlučni, nezaintetesovani, nemojmo se ništa čuditi i ljutiti na ove nakaze, oni se bore za svoje, mi šutimo i gledamo, možda je vrijeme da i mi izađemo iz ormara i stanemo ponosno i jako u zaštiti pravih vrijednosti
I tata bi sine
Najveći san ovih koji se zgražaju je da ih opali u trojci 😆
Neka i treba tako. Zašto kriti nešto što jesi. Da li koga ugrožava? Kažu gledaju djeca pa djete ako je rođen sa normalnim balansom hormona to ga ne može promjeniti. Gledaju nasilne filmove i serije znači biče ubice 99%. A ima i još jedna istina oninkoji se najviše zgrožavaju nad tim ti su sigurno isti ko i oni samo se prikrivaju
I mi ćemo sledece godine poslati Fudu ili Bozu Da im pokažemo da i mi imamo materijala
Pa mi smo napredniji od Evrope, kod njih je još uvijek dobro, kao i kod nas prije 35 godina i kad je naš Fudo ovo prekuco, čovjek do Hollywooda došao!!!
Predstavnica Slovenije je zapravo, a to se vidi, muško samo još nije promjenila spol. Jezivo izgleda. Doslovno muška faca.
🤮
🤮
Za to vrijeme "takmičenja" između druge klase Evropljana čekajući 5 privilegovanih država Evrope, I7r@eL i Australija u finalu. Turska je u pravu što je napustila takmičenje. Ja glasam za Švedsku za koju pjeva Palestinac.
Bice zestoko veceras ,ima da se sataru 😁😁