Za sve generacije
193

Raznolik muzički program večeras u Sarajevu: Očekuje se dernek do zore

N. C.
Petog dana Sarajevo Film Festivala, pored zapaženih filmskih ostvarenja, građane i turiste očekuje zabavan muzički program na više lokacija u gradu.

Amel Ćurić i Jelena Čabarkapa napravit će zabavu za pamćenje večeras na Summertime Madness Festu, koji se održava na Trgu oslobođenja - Alija Izetbegović od 22 sata. Organizatori navode da je ovo mjesto gdje se spajaju najbolja muzika i gastronomski užici, a ulaz na ovaj događaj je besplatan.

Heineken Summer Lounge na platou Skenderija je jedno od omiljenih mjesta okupljanja svih ljudi željnih dobre zabave tokom trajanja Sarajevo Film Festivala. U utorak vas očekuje nastup Milk & Sugar, do sada su svi posjetitelji mogli uživati u fantastičnoj zabavi koja traje dugo u noć. Summer Lounge trenutno je najpopularnije mjesto za dobru zabavu u toku festivala.

Sarajevska grupa Konvoj večeras će svirati na festivalu Music Zone, koji se održava na parkingu ispred Ambasade Grčke. Organizatori su najavili zabavu za sve generacije.

Ljubitelji sevdaha večers će imati priliku uživati u očaravajućem glasu bh. dive sevdaha Amire Medunjanin koja će održati koncert na Žutoj tabiji u sklopu festivala Sarajevo Sevedah Soiree. Nastup Amire zakazan je za 20:30 sati.

U Cinemas Slogi u utorak navečer će nastupati popularni srbijanski muzičar Nucci koji garantira nezaboravnu noć.