Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocel amel pjevat onaj antoligijski hit (na rukama hodam, da ti upljac dodam)
Ja ne znam Jesu Li svi ljubitelji filma ili Su smo Radi zabave tu,Al Ako Su Radi filma tu onda naperdujemo kulturoloski bravo.
U Sarajevu izgleda svi na godisnjem :-D
Ništa korisno, tonemo kao društvo
kad ce Ceca
Samo neka DERNEKA DO ZORE a ubistvo na ciglanama, ljudi nam se ubijaju mi DERNECIMO DO ZORE idemo idemo
A sta ti radis, sjedis kuci, pises komentare po Klixu? Koja je razlika izmedju tebe i nekog 25godisnjaka koji je bio na nekoj muzici sinoc? Ovaj drugi je barem manje frustriran....
Ubistvo na ciglanama vi pisete o derneku do zore
Bio prije par dana u Sa. i vidio trubače iz Šabca i masu sarajlija i sarajki koji uzivaju iz zvuke Marš na Drinu i slicnih srbijanskih muzickih bisera. Iz mase sarajevskih kafica se na sav glas ori Djurdjevdan. Dugo, vrlo dugo neču ponovo dolaziti.
Sarajevo nazalost zivi u 90im godinama proslog vijeka. Ništa novo se ne desava. Nikakve avangarde, nista originalno, sve je samo kopiranje več vidjenog.
Sjete ti se sarajlije ljepši dio porodice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dernek??? Šta je to dernek? Jeli to novi novinarski riječnik? Dernek u Sarajevu. Katastrofa.
dernek je jedina riječ u Sarajevu za dernek, ne postoji druga niti je ikad postojala
Derneka u Sarajevu ne fali ali ono sto fali su: Koncertna dvorana, Opera, umjetnicki paviljoni, umjetnost uopste. Sarajevo je jedini glavni grad u Evropi koji nista od navedenog nema.
u galeriji slika vam donosimo nekoliko fotografija od subote i nedjelje .... hvala na galeriji :D