Energični nastupi
21

Sarajlije su večeras uživale u neograničenoj konzumaciji piva uz Let 3, Pips Chips & Videoclips i Sassju

N. V.
Foto: I. L./Klix.ba
(Foto: I. L./Klix.ba)
Druga i posljednja večer Sarajevo Beer Festivala donijela je zabavu uz velike muzičke zvijezde Let 3, Pips, Chips & Videoclips i Sassju.

Prva je nastupila reperica iz Tuzle Sassja, koja je prije nekoliko mjeseci objavila novi album, stoga su sarajevski fanovi imali razlog više da ponovo dođu na njen koncert.

Nakon nje, na binu je izašao alternativni rok bend iz Hrvatske Pips, Chips & Videoclips, koji je prava poslastica za ljubitelje ovakvog zvuka. Na kraju, kao vrhunac večeri, zasvirao je regionalno poznati hrvatski bend Let 3, koji je pokupio velike simpatije nastupom na Eurosongu i pjesmom "Mama Šč".

Neograničena konzumacija piva, koju su organizatori osigurali za sve koji su kupili ulaznice, dodatno je upotpunila originalnost ovogodišnjeg izdanja festivala, a posjetioci su imali priliku uživati u 10 različitih pivskih brendova.

Na prvoj večeri festivala, u petak, nastupili su beogradski pankeri/metalci Mortal Kombat, kao i bend Artan Lili te sarajevski vrhunski muzičari iz benda Skroz.

Ovogodišnje izdanje Sarajevo Beer Festivala organizovano je zahvaljujući Turističkoj zajednici Kantona Sarajevo, Ministarstvu kulture i sporta KS i Ministarstvu kulture i sporta FBiH.