Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijelo Dugme ili sumadijski trubaci? Budite ozbomji, Dino Merlin i oni s njim sto organizuju koncerte su institucija za ove klosare koji se nazivaju Bijelo Dugme. Gledao ih u kratko vrijeme u Stuttgartu, Dino je Coldplay za Bregoviceve trubace iz Sumadije.
Alen pjeva kao da mu je 24, Tifa izduši nakon dvije pjesme.
Cijene pića: Džin tonik 9 KM, malo pivo 0,25 6 KM, pola litra vode 5 KM. Pljačka svjetskih razmjera! Tih 10 kamiona koje navodite neviđene produkcije na ovim prostorima - pa stvarno nemate obraza. Bina ok, led displey onako moglo se bolje posložiti a video koji ide tokom pjesama neću ni komentirati. Rado bih sreo tog umjetnika pa da se on oglasi o tim videima. Amaterizam neviđeni. Lijepe pjesme, Trebinje prelijep grad..
Koncert Zdravka Čolića 2022. u Trebinju je bio za bar 50% posjećeniji od ovoga.
Lazes klixe! Sve sto ste napisali je laz. Istina je da je koncert bio katastrofa. Tifa ili pijan ili drogiran. Covjek ne pjeva vec recituje, a onda uskacu mu u pomoc svi iz grupe da ga ponesu da zapjeva. A covjek izgubio glas. Alen na stakana. Gluho bilo
Trebaju se sada zvati "Bijelo dugme: Didovi".
Svi probleme sa prostatom, pomalo mi lice na strip figure a la Alan Ford.
to odavno nije to
Bitno je da je napokon i Toga tu.
Ko jos gleda i slusa ove boomere? Bili su dobri i popularni, ne vise. Posebno Tifa s orlom na ramenu.... Move on people
Jako puno ljudi. Starije generacije koaaje su na toj muzici odrasle, ali i dosta mlađe publike.
Prvo je nastupio Mladen Vojčić Toga, a potom u drugom delu koncerta Alen Islamović, koji je svoj nastup počeo pjesmom "Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo". Delu?
Izgleda da im je ponestalo para..dolaze da sviraju na rodjendane ako se pozovu..
ovi ce i u kolicima nastupati i to i na - 20 i +50. nebi bili lose da ovi malo i odmore kao i sav normalan svijet.
Prvo je nasupio Mladen Vojcic Toga. Pa daj makar malo preletite tekst prije nego objavite.
Zdravo bebe, da li ste se umorile od posla?