Brojni izlagači
74

Stiže nam i Summer Wine Lounge: Najljepši vinski događaj u Sarajevu počinje 15. augusta

N. O.
Summer Wine Lounge je najljepši vinski događaj u gradu Sarajevu. Summer Wine Lounge tradicionalno se održava dan pred početak Sarajevo Film Festivala. Ove godine će prisustvovati najveći broj izlagača.

Izlagači su domaće vinske zvijezde, prestižne vinarije iz regiona i najveći brendovi italijanskih vina. Organizatori su pripremili spektakularan Summer Wine Lounge jer žele opravdati zašto ovaj događaj nosi epitet najboljeg vinskog događaja.

Osim vinara i određeni gastro izlagači su pripremili posebnu ponudu sa kojom će se predstaviti na ovogodišnjem Summer Wine Lounge.

Veliki broj vinskih stručnjaka dolazi u grad tokom SFF-a, a poseban motiv bio im je i poziv za ovogodišnji SWL. Gosti iz regiona i Italije, vrhunskih sommelieri i gostij iz organizacije najveće vinske manifestacije Vinitaly će boraviti u našem gradu nekoliko dana a sve zahvaljujući organizatoru Summer Wine Lounge.

Po prvi put u našoj zemlji na jednom vinskom festivalu bit će prisutan najveći vinski brend u svijetu vina Marchesi Antinori koji svojim prisustvom diže standard vinske scene u našoj državi. Sva vina sa ovogodišnjeg Summer Wine Lounge možete pronaći u ekskluzivnom Wine Shop-u kompanije Only VIP Sarajevo, koji se nalazi na Dobrinji.

Pozivamo vas da posjetite Summer Wine Lounge koji se održava u četvrtak, 15.08.2024. od 18 sati na platou Skenderija.

Ulaznice možete kupiti na dan događaja na ulazu na Summer Wine Lounge.

Za više informacija možete kontaktirati broj : +387 61 901 904 i sve informacije možete dobiti u Wine Shop-u kompanije Only VIP i na oficijelnim društvenim mrežama Wine Shop Sarajevo / Only VIP.