Tri dana spektakla
0

Sve je spremno: Večeras počinje 12. Mostar Summer Fest

D. J.
Foto: Press
Najveći hercegovački festival i jedan od najboljih festivala u regiji ove godine po 12. put otvara festivalske kapije.

Sve je spremno za tri dana muzičkog spektakla na Mostar Summer Festu, a festivalske kapije se otvaraju danas u 19 sati, kao i sve preostale dane festivala.

Večeras nas očekuje poseban domaći nastup fenomenalnog Zostera, a uz njih će nastupati i Matija Cvek & The Funkensteins, M.O.R.T., Hiljson Mandela i KUD Kuvajt. Drugog dana je headliner Galija, dok će treći dan uveličati bh rock institucija Zabranjeno pušenje. Kroz tri dana će se na festivalskoj pozornici izmijeniti i Urban & 4, Laka, Marčelo s bendom, Mimi Mercedez, Hiljson Mandela i mnogi drugi.

Detaljan program i cjelovita festivalska satnica dostupni su na službenoj stranici festivala.

SC Kantarevac na kojem se održava i ovogodišnji festival, pretvorit će se u interaktivnu festivalsku Chill-out zonu u kojoj ćete pronaći fantastični Tuborg PUB, Rakija Corner s 30+ vrsta rakija, te Red Bull, Bulldog Gin, Jack Daniel's i Coca-Cola zone, dok Food Corner krije energetsko-kalorijski boost. Plaćanje je cashless festivalskom karticom, a za 20 KM koje uplatiš svojom NLB Mastercard karticom, NLB banka te nagrađuje s dodatnih 10 KM. U festivalskoj zoni vas čekaju i foto kabine, RetroPress Camera, GLO uređaji i još mnogo toga.

Festivalske ulaznice od danas više nisu u prodaji, dok jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM možete kupiti putem sustava kupikartu.ba, na info pultu Mepas Malla i na ulazu u festivalsku zonu.

Mostar se probudio u festivalskom raspoloženju, a to je sve što i vama treba da do subote uživate u muzičkoj magiji u gradu na Neretvi.

Zagrli ljeto, dođi na Mostar Summer Fest!