Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel probo ćevape? jel Besko najjači?
Ja vrlo često slušam duhovitu muziku sa svojom trebom i njenim frajerom.
Gledaj ovog pokvarenjaka Zejda, privalio se onim lažovima Memićima da stekne simpatije ljudi, a ne može biti veća ljiga.
Doso Maher da sapere grijehe. Steta sto nakon njega dolazi Lepa Brena da nas resetuje na grijesnike kakvi jesmo.
Ko vise gura ovaj hotel?
provjereno zejd soto zaradio 100000, maher je trazio 50000, a zejd trazi od islamske zajednice 150000, nije dobio od IZ, ali je dobio od kantona, gade mi se veliki MUSLIMANI
Proširenost upotrebe muzičkih instrumenata među muslimanima općenito, sve učestalija pojava koncerata “duhovne muzike” nema utemeljenja i odbacivanje instrumenata nije pretjerivanje u vjeri.
Ovu kada vidim nema mi napretka bar dva mjeseca. Seljančura
Terzićka je jako sposobna žena, mnogi muškarci joj zavide!
Terzićki na zapadu ko u priči, šta joj ima ko zavidjeti.