Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj obog bratimljenja što ne mogu, kao i ovi papandopulosi kod nas
Deen i crnac - nema tekstova nesto? Sejla, Dzejla, Lejla Ramovic, Hana Hadziavdagic, Amra Dzeko???
Nadam se samo jednome, da će do nove godine nestati članaka o dotičnom. Eto samo to.
ub ili ga agendasi i sad idu montiranje hiljadu losih scenarija kroz medije kako bi izgledao kao neko ko bi sebi naudio da bi se zataskalo ubistvo. agendasi upravljaju medijima i svim zvijezdama u americi. kad prestanu biti poslusnici namjestit ce ti il silovanje il zatvor il te pojede mrak.
Ne znam ko su ni jedan ni drugi. sigurno d e b i l i americko c i f u t s k iako ovaj palestinskog porijekla j a d o v an jer je i pored palestine nastavio da pjeva
Opro si sa pricom
Vidim i ti si presto živiti zbog Palestine?
...otkrijte mi ruke do lakata gole
Hoće li nama koji smo kupili karte pare biti vraćene?
Lol Koga briga