Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skoro je raja,nije on nikakav nacionalista,treba mu se dozvoliti mi bosnjaci i hrvati trebamo zajedno mani te se zabluda.
kakve kluposti pises, Skoro je nastupio na Ilidži prije nekoliko dana. Mani te se;))
Nemam nista protiv toga da pjeva ni Ceca, sve dok pjeva. A to zajedno okaci macku o rep. Predaleko je sve otislo s tim sto HDZ radi sa Ursulom i Amerikancima.
najjaca pjesa Sude mi, moze pricat ko sta hoce
Da ne bude zablude, Škoro nije bio ni ugovorio ovaj koncert. Firma Swiss Gastro se raspitivala da ga dovedu ali ništa konkretno, što je potvrdio i sam Škoro. Sve je ovo bila politička igra nezavisnog kandidata za načelnika Davora Ivoša, koji je ujedno i vlasnik kompanije Swiss Gastro. Škoro nikome ne smeta u Bugojnu, kome se ne sluša neće ni doći, nikakvih sigurnosnih prijetnji nema.
bugojno puno emraha
Skoro bio u Vecernjoj skoli kod Pervana,ne moze biti nacionalista
Pustite čojeka na miru, on veze s mozgom nema.
pustite ga da pjeva
Kakvi sigurnosni razlozi, ljudi u Bu nisu ni znali da je najavljen koncert. Kakva lupetanja.
SdO bugojno se uzjampurilo kada je najavio dolazak
Demokracija po mjeri "graDžana i patriJota"
Ili je pak demokraCija kada Miroslav Skoro kaze "Nema veze, srušit ćemo ga opet" aludirajuci na obnovljeni Stari Most u Mostaru. E pa nece pjevat.
Ma nece oni.
ttreba mu zzaabranit ulazak
Jos gore bi bilo da mu zabrane izlazak iz drzave....
Ah to građansko Bošnjačko Bugojno..
Nek građanski Knin,pozove Malog Knindzu da i pjeva.