Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim ovog čovjeka
Almir Kurt Russell
Trebali su zavrsiti seriju onda kada Fazlinovici lete avionom za Svedsku.Dalje je sve bilo snimanje na silu.Sve je otislo u besmisao uvođenjem Izetove kcerke koja je mlađa i od Damira,Zgembe i njima slicnih likova. Nevjerovatno kako se nekoliko scena u ovoj seriji ostvarilo. Izet glumio da boluje od raka pluca,a Mustafa umro od te bolesti, Jakov u jednoj epizodi spomenuo da ce Izeta naci i na onom svijetu. Faruk u zadnjoj sezoni glumio da je promukao i da je bolestan.
Emir glumio prevaranta...
Pretjerali su sa psovkama, nemoralom, itd...
Što reče Đuro za NMK, treba znat kad treba srat. Da su stali posle 5 sezone serija bi bila legendarna, posle pete sezone bila prenaporna za gledat...
*stat :D
HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH