Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbilja me zanima gdje su ovi kliksovi novinarčići završili škole i da li su uopšte završili. Čitanje njihovih članaka koje su preveli sa engleskog je gore nego vađenje zdravog zuba.
Neke ptice nikad ne polete. Droga ne daje krila.
Bog ti da, đavo ti ne da.
da nije i on partijao kod Didija?
Divljao u lobiju prije nego sto je otisao na 3 sprat na terasu. Kombinacije alkohola i droge nikad nije dobra, podogotovo gdje su ograde na balkonima niske, napravljene za domace trziste ;).
a kako znas buraz, de mi samo reci gdje nabavljate te kullgle staklene, hocu i ja...
@User...7595, niske ograde na balkonima, domace trziste? O cemu ti strucnjak? I da ti pojasnim da kombinacija alkohola i droge nije dobra nigdje, ali za tebe se posebno izdvaja zbog ograde za domace trziste? A u Avionu i Autu itd, i nema ograde... ?
Danda kill
Trebo se čuvati promahe
Prvi put čujem za ovog lika.
Potresno
Bio je jako dobar vokal pocivao u miru, slusao sam One Direction samo kad sam morao iz drugih vecih razloga, dobar Vokal je i Harry Styles iz One Directiona. Moj smjer u muzici su puno jaci Vokali kao Robert Plant, Steven Tyler, Axl Rose, i jos mnogi drugi. Postujem sve vrste Muzike koje imaju znacaj, nabrajalice hip hop, rap i Kalesijske zvuke prezirem
Sta je problem sa repom?
@User....7604, pa meni je problem, ne mogu se opustiti uz tu vrstu muzike, kao ni uz tehno muziku. Nisam star da bi mi iz tog razloga smetala, jednostavno ne dopustam sebi da slusam nesto bezveze, jer izgleda kao kad je Djuro opisivao u Nadrealistima; Pazi lijevo, eno ga desno, spustaj, jaburabidibudabida, pi pi, djes to pritisno, pi pi, djes to pritisno,, itd i onda dodas akorde na to, kako da uzivam u tome?
fentanil i ravno ti sve do mora.
Postalo modernije jer prije je bilo ako nekog mrzis zovi ga u lov a sad nova moda pa zovi u hotel
Sam pao, sam se ubio...
Samoubistvo iz zasjede ..
Otvorim Klix i na naslovnici ovo ja stvarno nikad nisam cuo za ovog frajera
Super hoces nagradu sto nisi nikad cuo za njega? Sto moras da komentarises, ako nisi produzi dalje sa skrolanjem
Otvorim Klix i na naslovnici ovo ja stvarno nikad nisam cuo za ovog frajera
Znaci da nemas djece koja su sada teenager-i. Koliko sam samo njihovih suvenira svojevremeno kupio.