Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitav život priča o ovome, ja ga slušam od get rich or die trying, 20 godina priča o ovom pedofilu...
Ovaj puffy didy mi je bio odvratan čim se pojavio na MTV sceni prije skoro 30 godina. Postao je popularan tako što je semplirao The Police (dakle plagijator), klasični reper koji je antitalenat za muziku, ali prodaje "image" naivčinama.
Ne budali, Ill be missing you je hit hitova koji je postao i popularniji od originala i dosta slave je donio i policajcima.
ain't no party like a diddy party
Nek ga terete i za naruceno ubistvo Tupaca.
50 cent je jedan od rijetko dobrih likova. Bas ono pozitivan, pametan lik. Nakon sto je usao u filmske vode lik se preporodio. Pravo ok lik
Svake godine nova teorija zavjerenicka se ispostavi kao istina... polako samo, doci ce na red i zgrade blizanci, buckala i ostalo
We believe you, fifty!
Fifty baš ima bollocks, ovaj xpavijan će ga nauljit Johnsonom kad izađe iz tvorza.
Tko god misli da je Diddy u vrhu te piramide nasjeo je na priču tih masovnih medija. Prave gazde sjede višlje i nitko im ništa neće.
više
Tačno tako. Quincy Jones i ekipa, a onda ima i iznad njih, i tako u nedogled do osobe koja uopšte ne postoji u sistemu / ne vodi se kao postojeća osoba. Kako njima suditi?
50 će da mazne veliku lovu od Netflixa
Hahahaha reče mu lik izbusen ko sir,plus ponosan na ti
pa da si gledao film o 50 centu znao bi kako je izbusen.
Didler
diddy party