Film sniman u Hrvatskoj
46

Amar Bukvić o snimanju s popularnom "Tračericom": Skroz je normalna, razmijenili smo kontakte

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Film "The Weekend Away" koji je velikim dijelom sniman u Splitu i okolici, prije dva dana premijerno je prikazan na Netflixu.

Uz brojne holivudske glumce, ulogu u ovom filmu ostvario je i Amar Bukvić, glumac bh. korijena.

Amar u filmu glumi policajca, a sudjelovanje u ovom projektu nazvao je ogromnim užitkom.

"Ogromna je razlika u produkciji i uvjetima, mislim, to je Netflix, jedna od najvećih platformi na svijetu. Tu su i holivudski glumci, ma sasvim drugi level,' rekao je Amar za radio Ultra Split.

Jednu od glavnih uloga utjelovila je Leighton Meester, najpoznatija po ulozi Blair Waldorf u seriji "Tračerica". Amar kaže da su se na setu svi odlično slagali, a da je s Leighton razmijenio i kontakte.

"Bili smo kao jedna obitelj svi. Leighton je super, potpuno normalna, uopće ne odaje da je velika holivudska zvijezda. I naravno da smo se sprijateljili i razmijenili kontakte jer smo zbilja usko surađivali. I Christina Wolfe, Ziad Bakri i Luke Norris, sa svima je bio užitak raditi i stvarno mogu reći da sam stekao puno novih prijatelja", rekao je glumac.

Amar je, inače, rođen u Zagrebu, no roditelji Amir i Hasija su rođene Sarajlije, a od njih je i naslijedio ljubav prema glumi. Publika ga je imala priliku gledati u brojnim filmovima i serijama, a u regiji naročito ga pamte po ulogama u serijama "Ponos Ratkajevih", "Bibin svijet", "Najbolje godine" te "Vatre ivanjske".

Amar je u braku s Almom Bukvić, a par ima dvoje djece - dječaka Amana i djevojčicu Amal.