Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde da je ona neka Fata koja je jadna kucanica i trpi svog pijanog muza mozda bi i povjerovao, a da trpis lika koji te maltretira i tuce uz to si samostalna i bogata nesto ne vjerujem
Ti si se posrala u njegov krevet - mislim da ste kvit
Bas, odvratna osoba
Pa sinoc lik napisa za ovo, bio top komentar😝😝😝, vid ono bas istina.
oboje bolesnici
Fina žena. Zayebbala se s ovim majmunom.
Pa sto si se onda udala za njega draga 2015., ako ti je slomio nos 2014.? Nikad necu razumijeti neke zene i njihovo ponasanje, tj. izbor partnera. Sad sjedi i placi.
Johnny je više puta ubio i ona to neće zaboraviti. Ha, ha, ha Nahebala je, moraće mu izbrojati do posljednjeg centa.
I ona glumica hahahaha ofira se pravo
Da ti je jezik sjecnuo, kobilo jedna...
Znači,imaju ostvarene karijere oboje,relativno dobro finansijski stoje koliko upratih...I sad zarad nekih neraščišćenih stvarčica ovako se mrcvariti po sudu,izlagati svoju intimu javnosti..Možda je do mene,al ne kontam.
Pa ona je skocila na vagon uloge zrtve, otprilike tih godina je pocela ova cancel kultura, prijave za navodna silovanja, feminizam i sve ostalo. Htjela je popularnost i da se osveti johnnyu jer je otkanto. Eh sad sto se njega tice, covjek brani cast i karijeru. Tebi da neko pokvari ugled u svjetskim novinama i unisti karijeru i ti bi vjerovatno krenula da ocistis ime.
Sve na ženu svali,i šta te briga,on se jadan samo brani...Ako je toliko zlo od žene,ko ga je tjerao da bude s njom? Ne treba sve gledati crno-bijelo,nije žena cvijeće,jasno je,al nemojmo baš ni njega svetim držati.Tužno je do čega se bivši ljubavnici dovedu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj je tuzio za klevetu a ona nastavlja gdje stala, pametnom dosta, valjda je sud dovoljno pametan.
Tugi, plaki
kuja
Samo je Greta odvratnija od ove
Heard je svedočila da joj je, kada je tražila da potpiše predbračni ugovor sa zvijezdom, navodno rekao da je "jedini izlaz iz ovoga smrt", navodi Newsweek... Ako je tako zašto nije odmah otišla?
rospija