Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova malecka je unovčila svoje međunožje kao i svaka sponzorušica sa ovih prostora. Od takvih, nikakvi savjeti nisu potrebno jer ta moderna prostitucija vam ne daje za pravo da pametujte. Mrš.
Jel ovo ona sto je krme(prase) jaše...
bil mogo
E cu BH influenserka..hahahahahah jarane ona se samo rodila u BN i otisla kao beba u BG..al bitno je da smo je prisvojili kao nasu xD treba od Bake praseta ne zna se ko je veci degenerik iskreno..
Rođena je u Doboju i živila do prije dvije godine. Otac joj ima neka Casina i restoaran u Doboju
“Osjećam se kao žena, a ustvari samo muško.. Uhvatim je za koku kad ono, dugouško duško” :)
sam* :D
Dobra je, mogu mislit kad zavrne ocima kako je napaljujuce
1. PCOS nije skroz urođena, žene dobiju sindrom da niko u široj porodici nije imao sa ženske strane isto tako može biti prisutan u široj porodici a da ženski djeca ne obole nikad. Znači faktori sredine igraju veliku ulogu. 2. PCOS se ne može izliječiti. Mogu se liječiti simptomi i posljedice ali PCOS ne.
Ženski spol ne oboli nikad :)
Kakva crna bh influenserka, nije bosnu spomenula u zivotu.
zato je milionerka