Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda za Lecica ! Dosta je bilo jeftinih potezna zena sumnjivog ponasanja. Nije vam ovo Holivud, marke dobiti necete , odnosno dinara !!!
Hahahaha
Meni je bio drag glumac, ali imate na internetu razgovor izmedju njih dvoje, gdje prakticno priznaje to... pa poslusajte.
Moje misljenje je da svalersko govno jeste, pokvarenjak svakako, al silovatelj nije. A ona mala mi je mutna ko Vardar.
Radite li vi šta drugo po tim pozorištima,ili se samo jebete....
Lecic je zasticen. Samo zato sto je politicar opozicije. Kad predvodis proteste imas licencu za silovanje. Ima svu podrsku opozicionih medija i tuzioca koje je postavila prethodna vlast. Onaj drugi je uhapsen momentalno i jos je u pritvoru. Lecic preko medija napada zrtvu, skuplja podrsku i jos nije saslusan.
Treba da mu bude zahvalna. Činjenica da je PRISTAO s njom imati odnose (kako bi dobila prolaznu i vjetar u leđa) znači da je kod Njega stekla određeni stepen poštovanja i da je on cijeni. Pa znamo šta sve one rade zbog karijere...
Šutila, jer je znala da joj neće niko vjerovati. Pa pogledajte kako je vrhunski uvježbao govor u ovom snimku. Lik je vrhunski glumac, ali zato i vrhunski manipulator. Ovakvi likovi i poligraf prolaze.
Optužila ga i čovjek je ocrnjen do kraja života bez obzira je li istina ili nije jer prvo treba dokazat te optužbe.Ako se dokaže da nije istina šta onda?Možda bi trebalo nju poslat u zatvor na 10-ak godina na odmor.A ako se dokaže da je bilo silovanja onda njega poslat na istu kaznu.Žena ako je silovana doživi traume za cijeli život a sramoru okoline.Ali zar i muškarac ako je nevin i lažno optužen ne doživi traume i osudu okoline a sumnja ostaje zauvijek.
Pa to i jest Problem pojedinih zena sto joj ga nije utjero, zagrijo je na predstavi a ona ocekivala produzetak iza predstave a ono ne bi nista....
glumac i politicar........jooooooooooooooj sto ne volim ove kombinacije
Otkud ona sama u sobi sa njim, igrali se čovječe ne ljuti se ? Posle toliko godina se sjetila da je silovana? Amnezija šta li.
ma anonimus da preko njega se cuje za nju.... kur... obicna splavarka...
Ovo se pretvorilo u saFunicu
Realno čovjek je vrhunski glumac i tako treba gledatina na njega što se posla tiče. A što se privatnog života tiče neka robija ako je kriv
Treba mi bre Lova zato se furam u javnosti
Koji serator.
Vučko uništava opoziciju hladno na sve moguće načine, da se ne baviš politikom ne bi te tužila ovako ideš burazerče na 10+ za silovanje hahahah
Bolestan covjek