Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danis je svjetsko ime.
Bravo care!
Ovaj Danis uvijek smoren od zivota, sta glumi on
tebi brate niko ne valja
@NijeTako a ti me znas pa znas da mi niko ne valja wtf haha, nisam rekao da neko ne valja vec da izgleda smoreno uvijek, sta je nejasno
After kod Tane..
danisov sin ide u drzavnu skolu. moze danis poslat dijete da ide u bilo koju privatnu skolu, kod nas ili u europi. onaj ceribasa kusturica zivi na racun stare slave vec 35 godina nije snimio film vrijedan paznje.
Lezi liebe da te jedem
Sarajevo je Grad
Kako to niste stigli napisati da je J-lo podnijela zahtjev za razvod od Ben Aflleck.
mescini ova meg ryan jedva ceka da ode kuci
Nije ženi do smijeha, botox je zlo
zato hoće na budžet, valja živjeti na visokoj nozi xD
zato hoće na budžet, valja živjeti na visokoj nozi xD
Ma bravo Danise. Nek' krepaju od zora svi ovi što gledaju, pa bi da ponize, ali to im onda dođe da su očito ljubomorni, pa bi da ne objave, a ispadaju papci jer je objavila cijela Planeta. BRAVO, care, najbolji režiseru s Balakana. To si dokazao, pa nek' pukne onaj koji mora da pukne.
Treba ih malo pogurati iz budžeta,inače se teško živi a sad se još istrišili za ovaj dernek.
Ipak ima malo i intelektualaca u BiH.Ovaj ostali dio BiH moze samo da zali za ovakvim stvarima.Na zalost ovolika doza pljuvanja samo pokazuje koliko je u BiH nepismenih i neprosvjecenih ljudi.Zalosno je da smo napravili poslije rata generacije i generacije nepismenih
Svaka čast Danise! Uvijek se sjetim one tvoje: "Ovo je za moju Bosnu". Bravo
svako u svom domenu i mogućnosti izražava ljubav prema domovini
Golemo! Citiracu gospodju Tanovic. "Hvala, SFF, na nevjerovatnim prilikama koje donosiš našem gradu i što nas činiš dijelom ovako živopisnog i nezaboravnog događaja", napisala je. - A isfrustriranim hejterima koji nista ne kontaju i pljuju po svemu ovih festivalskih dana, poruka je: Lijecite se!
Meg Ryan ista Hanka Paldum