Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Diddi Middi..
Ovaj je izgleda svoje završio.
Pa j,,,u se svalako gdje stignu uz čašicu i kokain može veslati cijelu noć i ujutro nastaviti jedan TURBO!!,, Svi su ODRASLI !!,, ništa sporno samo ako je imao maloljetnike onda mu spržim sve milo i drago u sridu!!!
joj sad kad ga u cuzi na afteru docekaju
u Ameriki ako hoces biti slavan, moras raditi vake stvare, da bi usao u klub, i da imaju nesto protiv tebe, kad ne budes slušao više. Slični ko talijanska mafija
nadam se da se salis sa pravopisom. priznaj
posalji mi invite na email
Joj mogu mislit kakve su to zabave bile i kakva prangijanja
Kakva ce prangijanja njemu tek da budu sljedecih 40 godina.
Obratite paznju na slavne, obicne ljude i politicare kojima su usta puna boga. Najgora vrsta ljudi.
didler. nemoj te ga zezat, namazat ce vas sa babyoil.
Religiozni su mi najdrazi.
Interesanrno ce biti dali ce se na tim videima i tim zabavama pojaviti i Trump. Sve ovo mirise na pripremanje terena za velike ribe.
Ima li ijednog normalnog 'vjernika'?
to didi tebra
Šta će mi on i njegove orgije?
Pa to viču svi teroristi! Samo na drugom jeziku!
Kad su desnicari valjali majketi. Bili u rusiji americi il bliskom istoku. Ko takve ljude postuje dobro mu je mozak sprzen.
DiddiMilović
Da ovaj Didi slučajno nije sin Silvija Berluskonija