Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se uzivotu debelo placa i svemu dodze kraj!?
JEL SE AMBASADE POKUSAVAJU NAGODIT SA DJETETOM SA JAHORINE? NASMINKANI GA POLITICAR SA LARSONOM
Muamer Kasumović edition.
Sine džebra dođi da ti tajo nešto pokaže
Nagodba je najgluplja stvar. Znači danas si se nagodio, sutra on može uraditi istu stvar. Uglavnom, ove javne ličnosti muzičari, glumci u dosta slučajeva petljaju sa silama koje ne žele da budeš normalan. I ne možeš biti.
KOJA IH STRANKA REKLAMIRA U BIH? NJIHOVA?
Ako nekoga siluju ne znam kako se moze zrtva nagditi da ne spominje se ime silovatelja....smijesno.Treba javno podcrtati imena silovatelja.
Kad se samo sjetim kao klinac sam lijepio postere od tih zivotinja po svojoj sobi. Sad vidim zasto je moj dida branio mom ocu da radi isto to dok je bio klinac 80-tih. Nema nista gore od idolatrije, samo se Bog obožava! I samo se Bogu diviti treba!
Treba se diviti naucnicima, revolucionarima, doktorima, uciteljima ... a ne necemu u sto vjerujemo da postoji....
Nauka sama sebe ponisti nekad, odnosno naucnici. Naucnici ne stvaraju nista nego istarzuju nesto sto je vec tu, samo se treba otkriti. Bog se samo obozava, on je taj koji je sve stvorio. To sto je covjek limitiram u svemu ne mora znaciti da je sve ostalo i da ne postoji, jer mi kao bica ne mozemo neke stvari da razumijemo jer nismo tako gradjeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)